Podcasts

Groetjes uit Shambhala

Voor deze podcastreeks sloeg Jonas Slaats de handen ineen met Paul van der Velde. Met een kritische blik en een gezonde dosis humor ontrafelen ze verschillende vormen van hedendaagse spiritualiteit en esoterie.

Hieronder vind je de trailer van de reeks. Voor alle andere afleveringen kan je uiteraard abonneren via elke podcastapp. Luister je graag online naar een aantal afleveringen? Dan vind je ze allemaal hier.

Re-visioning Religion

Een Engelstalige podcastreeks waarin Jonas onder zijn pseudoniem ‘Jonas Atlas’ in gesprek gaat met internationale experten over thema’s op het kruispunt van religie, politiek en mystiek.

De allereerste aflevering met Abdal Hakim Murad kan je hieronder beluisteren. Alle volgende afleveringen kan je hier beluisteren. En uiteraard ook in elke podcastapp.

Koffie met Kif Kif

Ongeveer vier jaar lang verzorgde Jonas deze podcastreeks voor Kif Kif, de organisatie die strijd tegen discriminatie en voor meer gelijkwaardigheid. Met een tas koffie in de aanslag voerde hij op geregelde tijdstippen gesprekken met uiteenlopende experts. Samen analyseerden ze urgente maatschappelijke thema’s, legden ze problematische machtsverhoudingen bloot en zochten ze naar een meer rechtvaardige wereld.

Hieronder kan je naar een aflevering luisteren waarin Jonas in gesprek ging met Sinan Çankaya. Klik hier voor alle andere afleveringen. En uiteraard zijn ook deze beschikbaar in elke podcastapp.